duminică, mai 9, 2021
Acasă Administratie Gheorghe Flutur: "Nu este nimic prea mult atunci când vine vorba despre educație, este de datoria noastră să oferim copiilor șansa de a avea o viață bună, pe care...

Gheorghe Flutur: “Nu este nimic prea mult atunci când vine vorba despre educație, este de datoria noastră să oferim copiilor șansa de a avea o viață bună, pe care să și-o construiască prin învățare”

Gheorghe Flutur: “Nu este nimic prea mult atunci când vine vorba despre educație, este de datoria noastră să oferim copiilor șansa de a avea o viață bună, pe care să și-o construiască prin învățare”.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la întâlnirea avută în cadrul programului național “Citește-mi 100 de povești!” inițiat de Asociația OvidiuRo, pentru a sărbători Ziua Internațională a Pământului. La întâlnirea cu reprezentanții Asociației Ovidiu Ro a participat și ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu.

“Nu este nimic prea mult atunci când vine vorba despre educație, este de datoria noastră să oferim copiilor șansa de a avea o viață bună, pe care să și-o construiască prin învățare. De aceea ne bucurăm să sprijinim astfel de proiecte, încurajând lectura în școli și grădinițe, în familie și în rețeaua de biblioteci din Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri