luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăAdministratieGheorghe Flutur: "S-au început lucrări de modernizare pe mai multe tronsoane de...

Gheorghe Flutur: „S-au început lucrări de modernizare pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din județul Suceava” VIDEO

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că s-au început lucrări de modernizare pe mai multe tronsoane de Drumuri Naționale din județul Suceava. Este vorba despre – DN17 tronsonul Ilișești -Suceava, DN 17 la Iacobeni, DN 2E Vicovu de Sus- Vicovu de Jos și DN 2K între orașele Solca și Milișăuți.

„Ca urmare a demersurilor pe care le-am făcut, a început modernizarea pe mai multe tronsoane de Drumuri Naționale. Astfel, au început deja lucrările de modernizare pe DN17 tronsonul Ilișești- Suceava. Într-o primă etapă vor fi incluse și alte lucrări pe DN17 la Iacobeni, precum și pe DN2E Vicovu de Sus – Vicovu de Jos care urmează să deservească Punctul de Trecere a Frontierei Vicov – Crasna și pe DN 2K între orașele Solca și Milișăuți. Cei de la Drumuri Naționale vor continua lucrările și pe alte tronsoane de drum din județ”, a declarat Gheorghe Flutur.

„Au început lucrările de așternere a covorului asfaltic pe DN 17, între localitățile Șcheia și Ilișești, județul Suceava. Pentru a reduce cât mai mult disconfortul în trafic, lucrările vor fi executate preponderent pe timp de noapte. Traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, dirijat de piloți. Circulați cu atenție”, au transmis reprezentații DRDP Iași.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: