Gheorghe Flutur: „Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei” FOTO

AcasăAdministratieGheorghe Flutur: "Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci,...

Gheorghe Flutur: „Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei”

Președintele Consiliului Județean Suceava a fost din nou prezent pe șantierele din Vatra Dornei

„Am fost împreună cu Marius Rîpan, viceprimarul din Vatra Dornei, pe șantierele municipiului și pot spune că ultimele noastre întâlniri au dat roade. Astăzi am putut observa că strada principală, Mihai Eminescu, care trece prin fața primăriei, are un prim strat de asfalt. S-a lucrat la înălțarea capacelor canalizării și săptămâna viitoare se toarnă al doilea strat de asfalt. Toate cablurile au fost îngropate în pământ și acea rețea de cabluri, care zgâria ochiul privitorului, nu se mai vede acum. Fațada primăriei este renovată, strada Luceafărul, care face legătura cu cazinoul, este în proporție de aproape 70% pavată cu piatra cubică, fiind de asemenea lipsită de cabluri supraterane. Proprietarii din stânga și dreapta au început sa își refacă fațadele. Se modernizează pasajul subteran care trece pe sub calea ferată. S-a finalizat pavarea cu piatră cubică a podului peste râul Dorna. S-a turnat jumătate din canalul din albia râului și zilele viitoare se va turna cealaltă jumătate, în așa fel încât râul să curgă oglindă în zona cazinoului”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a orecizat că, în jurul cazinoului este aproape finalizată acțiunea de pavare a trotuarelor. În interior mai sunt foarte puține finisaje de făcut, iar în curtea din spate se pregătește amenajarea unei alei care să lege cazinoul de Izvorul Sentinela și de Catedrala Sfânta Treime.

Potrivit acestuia, s-a finalizat și îngroparea conductelor de gaz metan pe cei 30 km. În aceste zile se fac ultimele ajustări și finisaje (subtraversări).

„Ca o concluzie, sunt mulțumit de angajamentul constructorilor și de lucrările efectuate în acesta vară. Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei. Atât localnicii cât și turiștii vor vedea o radicală schimbarea la față a localității”, a declarat Gheorghe Flutur.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite