duminică, iunie 13, 2021
Acasă Administratie Înființarea Alianței Franceze la Suceava FOTO

Înființarea Alianței Franceze la Suceava FOTO

Înființarea Alianței Franceze la Suceava

Alianţa Franceză din Suceava a fost inaugurată oficial vineri în prezenţa ambasadorului Franţei la Bucureşti, Laurence Auer.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a precizat că în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre viitoarele proiecte de colaborare, cu propunerea concretă de a se înființa un club al oamenilor de afaceri.

“Am avut astăzi onoarea de a primi la Primăria Municipiului Suceava, pe Ambasadorul Franței în Romania, Excelența sa Laurence Auer. I-am acordat doamnei ambasador o Diplomă de Excelență pentru contribuția adusă la înființarea Alianței Franceze la Suceava. Am discutat despre viitoarele proiecte de colaborare, cu propunerea concretă de a înființa un club al oamenilor de afaceri al acestei alianțe, lucru de care ne vom ocupa împreună cu domnul director general de la Ambro Suceava, Paul Koller, membru al alianței. Suntem convinși că această alianță va dinamiza relațiile de colaborare româno-franceze, în toate domeniile de activitate, inclusiv cel al afacerilor! Mult succes Alianței Franceze la Suceava”, a declarat Ion Lungu.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri