Ion Lungu: „Încă un obiectiv de investiții pe Fonduri Europene a fost finalizat. Este vorba de Grădinița cu Program Prelungit Nr.3 Suceava”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat faptul că încă un obiectiv pe fonduri europene din Exercițiul financiar 2014-2020 a fost finalizat. Este vorba de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 de pe strada Dobrogeanu Gherea, din centrul orașului Suceava.

Potrivit edilului, în perioada următoare va fi realizată recepția finală.

Grădinița cuprinde trei săli de grupă, sală multifuncțională, birou administrativ, bucătărie + zonă preparare hrană, cabinet medical, spălătorie + călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter și etaj, spațiu tehnic. Toate aceste funcțiuni au fost obținute prin extinderea și modelarea clădirii existente.

De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii, cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile.

Valoarea investiției este de 4.102.728 lei.

„Felicitări constructorului pentru lucrările de bună calitate executate și respectarea termenelor contractuale. După finalizarea celor două grădinițe pe fonduri europene din Burdujeni-Sat și Zona Centrală, ne concentrăm atenția pe finalizarea grădinițelor din Ițcani și de la Colegiul Mihai Eminescu și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene a altor două grădinițe cu program prelungit din Obcini și de la Școala Generală Nr 1”, a transmis Ion Lungu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră