miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăAdministratieIon Lungu: "Lucrările de construcții vor fi finalizate la Ștrandul Ițcani până...

Ion Lungu: „Lucrările de construcții vor fi finalizate la Ștrandul Ițcani până la data de 31 iulie. Sunt însă întârzieri la lucrarea de canalizare de pe strada Ștrandului”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că până la data de 31 iulie 2022 vor fi finalizate lucrările de construcții la Ștrandul Municipal din Ițcani, dar sunt întârziate lucrările la canalizarea de pe strada Ștrandului.

Edilul a transmis că în momentul de față nu poate preciza când va fi inaugurat oficial ștrandul.

„Se lucrează la instalarea utilităților respectiv gaz metan și energie electrică. Este în curs de amenajare calea de acces în ștrand care va fi un drum betonat. Sunt întârzieri la lucrarea de canalizare pe strada Ștrandului, din cauza faptului că s-a întârziat achiziția publică. Până nu avem canalizarea funcțională nu se pot face probe la bazine și la stația de clorinare și filtrare a apei. În acest moment nu putem preciza exact când va fi inaugurat oficial ștrandul. Este un ștrand modern cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea temperaturii stabilite a apei. Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții”, a transmis Ion Lungu.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: