miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăAdministratieIon Lungu: "Până la sfârșitul lunii iulie va fi dată în funcțiune...

Ion Lungu: „Până la sfârșitul lunii iulie va fi dată în funcțiune Piața George Enescu”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, anunță că până la sfârșitul lunii iulie va fi dată în funcțiune investiția Modernizare Piața George Enescu și Parcare Subterană.

Edilul speră că piața modernizată va fi apreciată de suceveni și mai ales de cetățenii din cartierele George Enescu și Obcini.

„Am intrat în linie dreaptă cu investiția Modernizare Piața George Enescu cu Parcare subterană. Ne propunem ca până la sfârșitul lunii iulie să fie finalizate lucrările și să terminăm de modernizat și Aleea Saturn care asigură accesul la piață. Se lucrează la ultimele finisaje și marcaje la parcarea subterană, la elemente de automatizare. S-au adus mesele noi, urmează a fi amplasate în clădirea modernizată a pieței. Se montează transformatorul electric nou pentru a asigura necesarul de consum electric în zonă. Tot firma SUCT lucrează la reabilitarea Aleii Saturn prin asfaltare și realizare trotuar de acces cu pavele spre cabinetele medicale din zonă. Sper ca sucevenii și în mod special cetățenii din cartierele George Enescu și Obcini să aprecieze noua piață modernă. În perioada următoare va fi scoasă la licitație Hala de lactate din Piața George Enescu”, a declarat Ion Lungu.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: