vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăAdministratieIon Lungu: "Până la sfârșitul lunii mai va fi dată în funcțiune...

Ion Lungu: „Până la sfârșitul lunii mai va fi dată în funcțiune o nouă sală pentru evenimente culturale în municipiul Suceava”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că până la sfârșitul lunii mai va fi dată în funcțiune o nouă sală pentru activități culturale în orașul nostru. Este vorba de Sala Polivalentă de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani, o sală de 280 de locuri.

Sala va avea destinația în primul rând de sală de cinematograf și de asemenea pentru activitățile educaționale la școlile care nu au amfiteatre, precum și alte activități culturale.

„Sunt convins că va fi o sală utilă pentru activități culturale și apreciată de cei din domeniu. Infrastructura pentru activități culturale s-a îmbunătățit în orașul nostru după punerea în funcțiune a clădirii Centrului Cultural Bucovina al Municipiului Suceava (clădirea teatrului), a Centrului pentru Tradiții Populare și acum a Sălii Polivalente de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani. Prioritatea zero în perioada următoare o constituie infrastructura pentru activități sportive în Complexul Sportiv de 12 hectare de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni, pe care îl facem și sunt deja licitate Sala Polivalentă de 5.000 de locuri a Municipiului Suceava, Baza Sportivă tip I, teren antrenament 500 locuri cu nocturnă și de asemenea Stadion Nou de 10.000 locuri care se află în Lista Sinteza la Compania Națională de Investiții. De asemenea este în lucru documentația pentru Aquaparkul, care va fi realizat tot în cadrul Complexului Sportiv”, a declarat Ion Lungu.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: