spot_img

Juniorii fotbaliști au la dispoziție gratuit stadionul Areni FOTO

AcasăAdministratieJuniorii fotbaliști au la dispoziție gratuit stadionul Areni FOTO

Juniorii fotbaliști au la dispoziție gratuit stadionul Areni. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, care a precizat că Primăria Suceava le-a pus la dispoziție, pentru început, micilor fotbaliști stadionul pentru competiții sau alte evenimente la care vor lua parte.

„Întâlnirea cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii, pentru a vedea de ce au nevoie, cum putem ajuta, dar și cum putem colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc începe să aibă rezultate”, a declarat Lucian Harșovschi.

În cursul zilei de sâmbătă, 06 aprilie, stadionul Areni din Suceava a fost gazdă pentru peste 150 de mici fotbaliști talentați, care au savurat fiecare clipă petrecută pe gazon cu scopul de a-și face mândri părinții, pe cei apropiați, pe toți cei care i-au susținut necondiționat din tribune și, totodată, pe antrenorii care i-au ghidat și încurajat din primul până în ultimul minut de joc.

„Acesta este doar începutul, deoarece, începând de sâmbătă, 06 aprilie, toate echipele de juniori din municipiul Suceava își pot disputa meciurile pe stadionul Areni, aceștia având la dispoziție toate facilitățile, fără a se percepe vreo taxă. Bucuria și plăcerea copiilor de a face sport este o motivație în plus pentru a implementa noi proiecte.Ne dorim o echipă de fotbal care să facă performanță și o vom avea, pentru că Suceava are unii dintre cei mai talentați copii la fotbal”, a transmis Lucian Harșovschi.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img