Locul de joacă din Parcul Central al Sucevei a fost inaugurat FOTO

AcasăAdministratieLocul de joacă din Parcul Central al Sucevei a fost inaugurat FOTO

Locul de joacă din Parcul Central al Sucevei a fost inaugurat.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, împreună cu viceprimarul Lucian Harșovschi au inaugurat, joi dimineață, locul de joacă din Parcul Central.

Locul de joacă modern a fost realizat de firmele care se ocupă de salubrizarea menajeră în Suceava, conform contractului încheiat cu Primăria Suceava.

„Din păcate am făcut această inaugurare fără copii, locurile de joacă fiind în continuare închise conform hotărârii date la nivel național. În măsura în care vor scădea numărul de infectări vom insista și noi la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru deschiderea locurilor de joacă. Este un loc de joacă modern, viu colorat, pe trei nivele”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a precizat că locul de joacă ocupă 600 metri pătrați din suprafața Parcului Central, din care 400 de metri suprafață cauciucată și o înălțime de 9 metri, 3 niveluri, 7 intrări și 12 ieșiri.

Totodată, Ion Lungu a explicat că spațiul de joacă este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani și în acesta pot să se joace concomitent 150 de copii.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite