luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăAdministratieMoldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama vor fi atestate ca stațiuni...

Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama vor fi atestate ca stațiuni turistice de interes local

Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama vor fi atestate ca stațiuni turistice de interes local, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a amintit faptul că județul Suceava are un număr de 15 de localități atestate ca stațiuni turistice de interes național, respectiv local la care se vor adăuga încă cinci. Este vorba de localitățile Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama.

„Ultimul Proiect de Act Normativ al Guvernului referitor la aceste localități, care este bine venit și în acest fel județul Suceava este județul cu cele mai multe localități destinații turistice din țară. Preocuparea noastră este să transformăm Bucovina în Pol de dezvoltare turistică prin proiecte finanțate din fonduri europene în primul rând prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Reamintim că am depus fișa de proiect pentru introducere a trenului turistic Suceava – Vatra Dornei, modernizarea aerodromurilor și hergheliilor din județ, Tabăra Bucșoaia și altele”, a declarat Gheorghe Flutur.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: