Home Administratie Municipalitatea îi invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport,...

Municipalitatea îi invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând și un concurs cu premii

Municipalitatea îi invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând și un concurs cu premii.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că săptămâna europeană a mobilității se desfășoară în perioada 16 – 22 septembrie și promovează metodele de transport fără emisii poluante, dorind să rezolve două dintre problemele cu care se confruntă marile orașe și locuitorii acestora, traficul și substanțele nocive pentru sănătate.

Sucevenii pot lua parte la acest proiect alegând mijloacele de transport în comun, trotineta, bicicleta sau chiar mersul pe jos.

“Mai mult decât atât, încurajăm această săptămână a mobilității printr-un concurs cu premii, constând în vouchere, ce pot fi folosite pentru închirierea trotinetelor din aplicația Suceava EcoRide”, a transmis Lucian Harșovschi.

Primăria Municipiului Suceava, prin Direcția de Proiecte Europene, Turism, Cultură și Transport, promovează și susține formele alternative de transport ecologic, implementând proiecte prin care au fost achiziționate autobuze, biciclete, trotinete electrice și stații de încărcare pentru mașini electrice puse la dispoziția cetățenilor.

Municipalitatea invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând un concurs cu premii, constând în vouchere ce pot fi folosite pentru aplicația Suceava EcoRide.

Participanții la concurs trebuie să respecte următoarele reguli:

– să adauge un comentariu la postare cu o fotografie sugestivă, împreună cu o trotinetă, lângă un obiectiv turistic din orașul Suceava și să eticheteze doi prieteni care folosesc sau doresc să folosească trotinetele electrice.

– să dețină un cont activ pe aplicația Suceava EcoRide.

– să dea Like&Share paginii de facebook a Primăriei Municipiului Suceava.

În fiecare zi, în perioada 16-22 septembrie, se vor oferi câte 5 vouchere în valoare de câte 50 de lei, reprezentând 5830 de minute de funcționare. Fotografiile câștigătoare vor fi afișate pe pagina de Facebook a primăriei.

Exit mobile version