Municipiul Suceava a primit Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, la „Gala de Excelență AMR 2022”

Municipiul Suceava a primit Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, la „Gala de Excelență AMR 2022”, care a ajuns la ediția nr.VI și s-a desfășurat la Opera Națională București.

„Am participat la „Gala Premiilor de Excelența AMR-2022″, organizată de Asociația Municipiilor din România” la Opera Națională București. Municipiul Suceava a obținut în acest an Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, în mod special pentru proiectul „Revitalizare spațiu public urban din municipiul Suceava”, este vorba de zona de agrement de pe malul râului Suceava. Totodată în aplicație am prezentat Zona de Agrement Tătărași, amenajată pe o suprafață de 7,4 hectare, cu debarcader cu spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii. Totodată am prezentat fișele de proiect pentru amenajarea celor peste 140 de hectare de pădure parc, prin zonele de agrement Parc Șipote și amenajare Pădure Zamca. Este al 5 lea premiu de Excelență pe care îl primeste municipalitatea suceveană, precedentele constând în Excelență, în Educație, Iluminat Public, Transport public electric local și Gestionarea Deșeurilor. Aceste premii arată că lucrurile în orașul nostru merg într-o direcție bună!”, a declarat Ion Lungu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :