duminică, octombrie 17, 2021
Acasă Administratie Prefectul județului Suceava cere primarilor să verifice modul de pregătire a unităților de învățământ pentru viitorul an școlar

Prefectul județului Suceava cere primarilor să verifice modul de pregătire a unităților de învățământ pentru viitorul an școlar

Prefectul județului Suceava cere primarilor să verifice modul de pregătire a unităților de învățământ pentru viitorul an școlar.

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a transmis, în cursul zilei de miercuri, o adresă către toate primăriile din județul Suceava prin care solicită să verifice împreună cu managerii unităților școlare, modul de pregătire a unităților de învățământ pentru anul școlar 2021 – 2022.

Acesta vrea să se verifice stadiul realizării acțiunilor de igienizare, asigurare a funcționalității spațiilor, aprovizionarea cu combustibil, asigurarea cu pază a unităților școlare, reparații, construcții, consolidări, extinderi și alte lucrări care au fost demarate pe perioada vacanței.

Problemele identificate care depășesc sfera de competență a autorităților locale precum și măsurile de remediere a acestora vor fi comunicate Instituției Prefectului – Județul Suceava.

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava se va implica activ în asigurarea unei bune desfăşurări a procesului de învăţământ într-un cadru corespunzător.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri