spot_img

Primăria Suceava pune la dispoziție un număr de telefon special pe perioada stării de urgență

AcasăAdministratiePrimăria Suceava pune la dispoziție un număr de telefon special pe perioada...

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că instituția pe care o conduce pune la dispoziție un număr de telefon special pe perioada stării de urgență: 0230 210 678 . Edilul a precizat că linia va fi funcțională între orele 8.00-22.00, de luni până sâmbătă inclusiv și că pentru rezolvarea problemelor mai dificile, îi va contacta personal telefonic pe cei în nevoie.

„De mâine se va institui la nivelul României Starea de Urgență, o măsură care va ajuta la gestionarea și rezolvarea cu bine a problemei cauzate de Coronavirusul(COVID-19).

Asta nu înseamnă că trebuie să intrăm în panică, ci dimpotrivă, trebuie să fim calmi, să avem un comportament rațional, să respectăm hotărârile luate de autoritățile statului și măsurile comunicate pentru limitarea infectării cu noul virus.

Cel mai important în acestă perioadă este să STĂM ACASĂ(pe cât posibil) și să EVITĂM ZONELE AGLOMERATE.

Municipalitatea va face acțiuni de DEZINFECȚIE ÎN TOT ORAȘUL(instituții publice, școli, spații comerciale, parcuri, locuri de joacă etc.).


Suntem în STARE DE ALERTĂ!

Vă asigur că Primăria Suceava este mobilizată la maxim pentru aplicarea la timpul potrivit și eficient a măsurilor de prevenire a infectării populației și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile.

Încă de la începutul lunii Martie noi asigurăm apă și mâncare persoanelor care sunt în autoizolare la domiciliu și solicită acest lucru.

Poliția locală vă stă la dispoziție pentru orice problemă pe care o au persoanele vulnerabile(cumpărare medicamente, alimente etc.).

Începând de mâine avem un număr direct – (0230) 210 678 , la care se pot ridica probleme legate de Starea de Urgență (numai cele legate de Coronavirus(COVID -19), autoizolare la domiciliu și carantină).

Linia va fi funcțională între orele 8:00-22:00, de Luni până Sâmbătă inclusiv.

Pentru rezolvarea problemelor mai dificile, vă voi contacta TELEFONIC ÎN PERSOANĂ!

Doamne ajută să depășim acest moment greu din viața comunității noastre!

Aveți grijă de dumneavoastră și stați în siguranță! ” a precizat Ion Lungu într-o postare pe facebook.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img