miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăAdministratiePrimăria Suceava scoate la licitație mașinile abandonate pe domeniul public VIDEO

Primăria Suceava scoate la licitație mașinile abandonate pe domeniul public VIDEO

Primăria Suceava scoate la licitație mașinile abandonate pe domeniul public

Viceprimarul Sucevei Lucian Harsovschi anunță că se continuă ridicarea tuturor mașinilor abandonate pe domeniul public și privat al municipiului Suceava.

„Mai mult decât atât, pentru a le putea valorifica, în data de 28 iulie organizăm licitația publică a vehiculelor fără stăpân sau abandonate.
La depozitul mașinilor abandonate, cel de la Uzina de apă Dragomirna, sunt în prezent 28 de autovehicule ce au fost evaluate de specialiști și se va putea licita pentru ele”, a precizat Lucian Harșovschi.
Oferta de licitație publică va fi cu strigare, 940 lei este prețul de pornire al celui mai ieftin autovehicul și 1970 lei prețul de pornire al celui mai scump autovehicul.
Pentru a afla mai multe informații cu privire la licitația bunurilor puteți accesa linkul de mai jos și apela la numărul de telefon 0230212696, interior 147.

primariasv.ro/dm_suceava/site.nsf/pagini/municipiul+suceava+anunta+organizarea+unei+sedinte+de+licitatie+pentru+valorificarea+prin+vanzare+a+unui+numar+de+28+vehicule+abandonate+sau+fara+stapan-0002FBE6?Open

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: