Primarul Ion Lungu a depus jurământul pentru al cincilea mandat, în prezența premierului Ludovic Orban FOTO

Primarul Ion Lungu a depus jurământul pentru al cincilea mandat, în prezența premierului Ludovic Orban.

Astfel, în cursul zilei de vineri s-a constituit noul Consiliu local și primarul Ion Lungu a depus jurământul pentru al cincilea mandat.

„Astăzi a fost o zi încărcată de emoție pentru mine! În prezența primului-ministru al României – Ludovic Orban, a președintelui Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, a deputatului Ioan Bălan, a reprezentanților Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a consilierilor locali, am depus jurământul pentru al cincilea mandat de primar al municipiului Suceava. Este o mare onoare și o mare responsabilitate pentru mine să reprezint sucevenii în următorii patru ani și să le rezolvăm problemele pentru care ne-au votat. Mulțumesc domnului prim-ministru pentru asigurările pe care le-a dat, și anume că Guvernul va fi partenerul municipalității pentru implementarea proiectelor europene și a celor finanțate de Guvern, cum ar fi Sala Polivalentă. Felicitări tuturor consilierilor locali care au depus jurământul și celor doi viceprimari care au fost aleși astăzi: Lucian Harșovschi de la PNL (care a fost ales și locțiitor al primarului) și Teodora Munteanu de la USR. Vom fi o echipă care va lucra în interesul sucevenilor!”, a declarat Ion Lungu.

„Astăzi, cu 18 voturi din 22, am fost reales viceprimar al municipiului Suceava.Mulțumesc primarului Ion Lungu și colegilor din Consiliul Local pentru sprijin și apreciere și pentru votul de a exercita un nou mandat de viceprimar! Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și de această dată și vă asigur ca și până acum, că voi fi implicat și dedicat în totalitate dezvoltării orașului nostru și orientat către problemele sucevenilor!Cu deschidere pentru colaborarea cu oricine propune proiecte în interesul cetățenilor și al orașului, cu determinare și încredere, mergem înainte împreună! Continuăm cu responsabilitate și implicare!” a declarat Lucian Harșovschi.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră