Gheorghe Flutur: „S-a început asfaltarea drumului județean care leagă Fălticeniul de Liteni” FOTO

AcasăAdministratieGheorghe Flutur: "S-a început asfaltarea drumului județean care leagă Fălticeniul de Liteni"...

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că s-a început asfaltarea drumului județean care leagă Fălticeniul de Liteni.

Acesta a revenit, în cursul zilei de vineri, în localitatea Hârtop, după ce săptămâna trecută s-a arătat nemulțumit de ritmul lucrărilor.

„Promiteam săptămâna trecută că peste o săptămână începem turnarea covorului asfaltic, pentru că aici s-a investit și în aducțiunea de apă și canal și astăzi am început să turnăm asfalt pe drumul județean care leagă Fălticeniul de Liteni. Este foarte important să strângem praful aici. Lumea ne-a rugat și noi acționăm în consecință”, a declarat Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene a precizat că investiția pe 16,7 km, făcută de Consiliul Județean, este de aproape 7 milioane de euro. El precizat că acest drum are 41 de podețe și 550 de podețe laterale pentru acces în curțile oamenilor.

„Acest drum leagă Fălticeniul de Liteni, spre viitoarea autostradă A7, deci 20 de km între Fălticeni și Liteni. Va fi drumul spre autostradă pe scurtătură, al municipiului Fălticeni. Este o investiție mult așteptată. Se lucrează și la Valea Glodului, în comuna Vulturești. Am început din două părți și sperăm să finalizăm cât de repede această lucrare”, a conchis Gheorghe Flutur.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite