duminică, iunie 13, 2021
Acasă Administratie Semafor la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean Suceava

Semafor la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean Suceava

Semafor la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean Suceava.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că un nou semafor a fost montat la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean de Urgență Suceava, care a fi funcțional începând de miercuri, după efectuarea probelor și a reglajelor.

“Pentru siguranța participanților la trafic, pietoni, dar și conducători auto, am decis ca la trecerea de pietoni de pe B-dul 1 Mai să fie montat un sistem de semaforizare cu buton de comandă pentru pietoni”, a precizat Lucian Harșovschi.

Instalația de semaforizare este prevăzută cu dispozitive acustice și suprafețe cu marcaj tactil pentru persoanele cu deficiențe de auz/vedere, bandă LED și corpuri de iluminat stradal cu LED.

“De asemenea, tot pentru o mai bună siguranță, la 15 treceri de pietoni de pe artera principală a orașului, vor fi montați câte 20 de butoni solari. Am rugămintea către toți sucevenii, conducători auto și pietoni, să circule cu prudență și să respecte noile reglementări de circulație instituite în zonă”, a transmis viceprimarul Sucevei.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri