duminică, mai 9, 2021
Acasă Actual Sistemul de închiriere trotinete electrice "Suceava EcoRide" este funcțional FOTO

Sistemul de închiriere trotinete electrice “Suceava EcoRide” este funcțional FOTO

Sistemul de închiriere trotinete electrice “Suceava EcoRide” este funcțional.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșosvchi care a precizat că începând de luni, 20 aprilie, sucevenii au acces la 50 de trotinete electrice și 11 standuri cu 70 de porturi de încărcare.

Trotinetele electrice sunt amplasate în următoarele locații: Primărie – B-dul 1 Mai;Centru – Piața 22 Decembrie – Str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – Str. Calea Burdujeni; Obcini – Spațiul de joacă de pe str. Victoriei; Stație Curcubeul – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – B-dul. George Enescu; Centrul de Tradiții – Str. Universității; Mărășești – Parc Mărășești – Str. Mărăști;

Bucovina – Magazin Bucovina – Str. Ștefan cel Mare; Parc Central – Între BCR și Parchet – Str. Ștefan cel Mare; Centrul Cultural al Municipiului Suceava – Str. Mihai Eminescu și Zona Agrement “Tătărași” – Str. Roma.

Tariful este de 50 de bani pentru pornire și 40 de bani/minut. În cazul în care utilizatorul parchează trotineta în stand, se aplică o reducere, ajungând la 30 de bani/minut.

“Pentru că este un sistem nou implementat în oraș, în cazul în care întâmpinați probleme sau dificultăți în utilizare, vă rugăm să le semnalați la numărul de telefon: 0757.045.605 sau prin e-mail: [email protected] Închirierea trotinetelor se face doar prin intermediul Aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.Rugăm utilizatorii să citească cu atenție regulamentul de funcționare înainte de a folosi trotinetele! În curând, va fi funcțional și cel de al 12-lea stand, cu cele 10 porturi de încărcare de la Cetatea de Scaun a Sucevei. Accesând linkul de mai jos, regăsiți Regulamentul privind drepturi, obligații și sancțiuni în utilizarea serviciului de închiriere trotinete electrice: http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID?OpenView&GetPage=0E60DCCC39B59A75C225869C00494214&fbclid=IwAR3zXWULfAap14djHFj9Nn_RLw_hvnd4ZROqXDe5JMPPGWx9Jr3pPheRCT0“, a transmis Lucian Harșovschi.

Trotinetele electrice pot fi utilizate de luni până duminică, între orele 07.00-21.30.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri