Teodora Munteanu și Lucian Harșovschi vor fi viceprimarii Sucevei

AcasăAdministratieTeodora Munteanu și Lucian Harșovschi vor fi viceprimarii Sucevei

Teodora Munteanu și Lucian Harșovschi vor fi viceprimarii Sucevei. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul a declarat că viceprimarul Lucian Harșovschi va rămâne și în acest mandat în această funcție, iar al doilea viceprimar va fi Teodora Munteanu, președintele Organizației Județene Suceava a USR.

„Am avut ieri discuții cu ambele partide cu care puteam face majoritate, USR și PMP. În urma discuțiilor pe care le-am avut, în urma consultărilor pe care le-am avut cu Organizația Municipală, pe de o parte, cu conducerea Organizației Județene, am decis ca majoritatea în Consiliul Local să o facem cu USR. Estimăm că în perioada următoare guvernarea la nivel național va fi formată din PNL și USR, e bine să avem intrare pe la toate ministerele. Vor fi foarte mulți bani europeni de adus la Suceava și trebuie să ne mișcăm în acest sens. De asemenea, vom avea o colaborare și cu cei de la PMP în Consiliul Local. Avem parteneriate, putem colabora … E bine să dăm o șansă și celor de la USR să fie la guvernare, pentru că ei stau numai la tribună și critică. Să intre pe teren să vedem ce se întâmplă”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a mai precizat că fostul viceprimar PMP, Marian Andronache, va reveni pe funcția deținută anterior de director al Direcției Domeniul Public, din cadrul Primăriei Suceava.

Consiliul Local al municipiului Suceava are următoarea componență: nouă consilieri PNL, cinci consilieri PSD, patru consilieri PMP, trei consilieri USR și doi consilieri Pro România.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite