Țigări de contrabandă în valoare de peste 500.000 de lei descoperite de polițiștii de frontieră într-o gospodărie din Straja FOTO

Țigări de contrabandă în valoare de peste 500.000 de lei descoperite de polițiștii de frontieră într-o gospodărie din Straja.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit, vineri după-amiază, în curtea unui imobil de pe raza localităţii Straja, un număr însemnat de colete învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau ţigări de contrabandă.

Ulterior, cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde au descoperit depozitate într-un garaj şi o anexă, peste 88 de baxuri de ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma celor constatate, baxurile cu ţigări au fost transportate la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.154 pachete țigarete, de provenienţă ucraineană. 

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 516.602 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră