Turul Ciclist al României 2023 va debuta de la Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, anunță că Turul Ciclist al României 2023 va debuta de la Suceava, ca urmare a celor stabilite la Suceava la începutul lunii decembrie 2022 la sediul primăriei, cu reprezentanții Federației Române de Ciclism.

Potrivit edilului, competiția va fi transmisă pe Eurosport, un lucru deosebit de important pentru promovarea orașului nostru.

La competiție vor participa 25 de echipe cu un număr de 150 sportivi din 15 țări.

Perioada de desfășurare a evenimentului cunoscut ca Mica Buclă, este între 3 și 10 septembrie.

La Suceava la Cetatea de Scaun a Sucevei, va avea loc prologul.

Orașul nostru va fi gazda turului timp de 3 zile și vor avea loc următoarele evenimente: 4 septembrie: Prezentarea echipelor; 5 septembrie: Contratimp individual/Cursa copiilor; 6 septembrie: Start etapa 1.

„Contribuția municipalității constă în asigurarea finanțării cu suna de 400.000 lei pentru a asigura cazare și masă pentru 480 de participanți, identificarea locațiilor unde se va desfășura evenimentul, restricționarea circulației și obținerea avizelor necesare. Este un Eveniment care se încadrează Noua Strategie de Turism a Orașului nostru și anume de a organiza cât mai multe eveninente în urbea noastră”, a transmis Ion Lungu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: