Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret pe A 7

Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret pe A 7 anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai Direcției Generale a Vămilor (DGV) din cadrul ANAF și cei ai Consiliului Județean Suceava urmează să participe la o videoconferință cu responsabili ucraineni privind înființarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina de la Siret aferent A7. În cadrul documentației tehnice întocmită de CNAIR pentru realizarea rutei rapide Siret-Suceava-Pașcani s-a solicitat viitorului prestator realizarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina în zona Siret.

„Din partea Consiliului Județean Suceava l-am desemnat pe vicepreședintele Viorel Seredenciuc să participe la această videoconferință. Este important pentru că acest punct de trecere a frontierei este unul ce va trebui conectat cu infrastructura rutieră a țării vecine și nu trebuie să uităm că este un punct vamal la intrarea în Uniunea Europeană”, a declarat Gheorghe Flutur.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră