Home Administratie Ion Lungu: “Zona de Agrement de pe malul râului Suceava va fi...

Ion Lungu: “Zona de Agrement de pe malul râului Suceava va fi dată în funcțiune până la sfârșitul lunii septembrie” FOTO

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că Zona de Agrement de pe malul râului Suceava va fi dată în funcțiune până la sfârșitul lunii septembrie.

Potrivit edilului, prin acest proiect, pe o suprafață de 15 hectare, s-au realizat următoarele amenajări și dotări:

-spații verzi;

-alei pietonale;

-piste pentru bicicliști;

-sistem iluminat;

-sisteme irigație;

– Wi-Fi;

-mobilier urban;

-1 teren de tenis de câmp;

-2 terenuri badminton/ volei;

-platformă fitness/yoga;

-platformă evenimente culturale.

Valoarea lucrărilor realizate la acest proiect este de 16.264.015,87 lei cu TVA.

“Suntem în faza de finalizare a proiectului “Revitalizare maluri râul Suceava”. Investiția va fi terminată până la sfârșitul lunii septembrie. Municipalitatea va prelua gestionarea acestei Zone de Agrement, asigurând paza și întreținerea bazei din punct de vedere a spatiilor verzi, instalații pentru irigare, instalații de iluminat, etc. Aceste servicii vor fi externalizare, municipalitatea nedispunând de personal muncitor suficient la Direcția Domeniului Public…Am convingerea că sucevenii vor aprecia noua Zonă de Agrement, cu spații pentru sport și recreere din orașul nostru. Prioritatea de grad zero în continuare o reprezintă consolidarea malurilor, lucrare care nu a fost posibil de realizat în cadrul proiectului”, a declarat Ion Lungu.

Exit mobile version