AcasăDiverseCel mai sexy accesoriu de care nu vă puteți lipsi

Cel mai sexy accesoriu de care nu vă puteți lipsi

Nicio garderobă feminină nu este completă fără ciorapii cu bandă adezivă pentru orice ocazie. Asociați cu o epocă de aur a modei, sunt extrem de feminini și plini de farmec. Ciorapii cu bandă adezivă și ciorapii pentru portjartier reprezintă o opțiune practică și ușor de purtat. Ei sunt, de asemenea, o opțiune de lenjerie superbă, fie că îi purtați pentru cineva special sau pentru propria încredere.

Stire din :

Astfel, punând în evidență formele, ciorapii cu bandă adezivă ar trebui să fie accesoriul nelipsit din garderoba oricărei femei.

Cum sunt ciorapii cu bandă adezivă  

Banda adezivă din silicon acoperită cu dantelă are rolul de a fixa dresul și, totodată, este un element cât se poate de feminin și incitant.

Acești ciorapi cu bandă adezivă pot avea grosimea de la 6 den până la 100 den și se găsesc în diverse modele – cu dungă, cu plasă, cu buline, etc. Puteți alege un dres cu bandă adezivă dantelată, simplu sau cu model, subțire sau gros, transparent sau mat.

Asortați cu pantofi cu toc vo vor oferi un look incredibil de provocator!

Ajungând puțin deasupra genunchiului sau la jumătatea coapsei, ciorapii sunt purtați în mod tradițional cu portjartiere pentru a-i împiedica să cadă. În mod obișnuit, au o bandă adezivă de susținere care oferă o opțiune fără portjartier. În mod tradițional, ciorapii sunt, de asemenea, transparenți, deși colecțiile moderne de ciorapi prezintă acum imprimeuri, modele și detalii la modă care rivalizează cu colanții clasici.

Care e rolul acestor ciorapi cu bandă adezivă  

Să porți ciorapi într-o mulțime de oameni și să fii singura care știe de ei are un sentiment de împuternicire fantastică.

Aceștia sunt măgulitori pentru toate formele corpului, oferind un mare impuls de încredere în sine. Ciorapii cu bandă adezivă fac orice femeie să se simtă sexy și feminină. Prin urmare, chiar dacă nu se vede, un dres cu bandă poate schimba instant starea de spirit a unei femei, fiind un accesoriu incredibil pentru a-i spori feminitatea. De aceea, ciorapii cu bandă adezivă sunt speciali față de cei clasici.

Respectiv, ideea principală pe care se bazează acest aspect, poate fi incitarea vizuală provocată de aerul misterios oferit de dantela ce înconjoară bandă adezivă a dresului, cât și de faptul că este totusi un articol vestimentar de excepție.

De ce femeile poartă ciorapii cu bandă adezivă chiar și la birou

Aceștia sunt considerați pe scară largă ca fiind mai confortabili de purtat decât colanții, datorită faptului că sunt mai puțin restrictivi și mai răcoroși de purtat pe vreme caldă chiar și la birou.

Totuși, pentru a fi purtați la birou, se va ține cont de lungimea rochiei sau a fustei, nedorind ca banda să fie ușor vizibilă.

Ciorapii nu pot fi purtați cu pantaloni scurți sau fuste mini și, prin urmare, sunt puțin mai restrictivi în ceea ce privește opțiunile de ținută.

Însă, sunt perfecți cu toate ținutele care ajung până la genunchi sau mai jos.

Există cel puțin 3 motive să purtați ciorapi cu bandă adezivă pe care le găsiți mai jos.

3 motive să purtați ciorapi cu bandă adezivă

Au un aspect deosebit

Oricine observă de la distanță persoanele care au o înfățișare elegantă. Ciorapii sunt special concepuți pentru a oferi acel aspect elegant și complet oricărei ținute specifice. Aceștia lustruiesc aspectul oricărei rochii sau ținute formale.

Elimină imperfecțiunile

Bineînțeles, toți au ochii ațintiți spre perfecțiune. Acesta este unul dintre atribuțiile ciorapilor. Acest ciorap ajută la ascunderea petelor, cicatricilor, părului nedorit, venelor, precum și a tonusului neuniform al pielii.

Oferă ușurință și un nivel sporit de confort

Purtarea colanților poate ușura iritația care este cauzată de frecarea frecventă a regiunii coapselor cu pielea goală. În plus, oferă și confort pe zona dintre picioare și încălțăminte.

Astăzi, o mulțime de femei pur și simplu adoră să poarte ciorapi. Ele se simt sexy, atrăgătoare și ultra feminine atunci când poartă acest tip de lenjerie.

Și chiar dacă femeile nu aduc des în discuție aspectul senzualității, personalitatea feminină dorește în secret să stârnească admirație. Colanții sunt aliatul perfect în această luptă!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Din aceeasi categorie :

Bărbat luat la bătaie într-o spălătorie auto din Rădăuți

Sâmbătă după-amiază, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani, din orașul Milișăuți,...

Programul evenimentelor organizate de Ziua Bucovinei

Săptămâna viitoare debutează cu marcarea Zilei Bucovinei, când organizăm mai multe evenimente, unele fiind în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, a anunțat președintele Consiliului...

Peste 160 de percheziţii DNA în București, Suceava și alte șase județe, într-un dosar de corupție și infracțiuni la regimul vamal

În cursul zilei de 23 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în 162 de locații (o...

Autobuze din oră în oră din Gara Burdujeni spre Aeroportul Suceava, din 15 decembrie

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, miercuri, în ședința de Consiliu Local. "Mai mult, vom avea și autobuz de noapte care va...

Gheorghe Flutur: „Am obținut o serioasă victorie pentru pensionari, majorarea punctului de pensie cu 12,5 % pentru toate pensiile”

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că în urma ședinței de luni seară a coaliției de guvernare au fost stabilite măsuri importante pentru creșterea...
Ultimile stiri :