Trei suceveni și-au pierdut viața într-un accident rutier în Bistrița FOTO VIDEO

AcasăDiverseNationalTrei suceveni și-au pierdut viața într-un accident rutier în Bistrița FOTO VIDEO

Trei suceveni (de 20, 21 și respectiv 41 de ani) și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut pe DN 17 C, localitatea Telciu, județul Bistrița Năsăud, duminică seară.

Un alt tânăr în vârstă de 20 de ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 48 de ani, din Romuli, județul Bistrița Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care trei erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viața (o tânără de 20 de ani, un tânăr de 21 de ani și un bărbat 41 ani).

Echipajele de descarcerare au procedat, în prima faza, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conștient și cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului.

Victima, un tânăr, în vârstă de aproximativ 20 de ani – a fost preluată de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, stabilizata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale.

Cele 37 de persoane din autocar au fost evaluate din punct de vedere medical. O persoană prezenta o plagă superficială, a primit asistenta medicală la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.

Toți pasagerii autocarului și-au continuat deplasarea spre localitatea Sighetu Marmației cu un alt autocar pus la dispoziție compania de transport.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat, de 48 de ani, din Romuli, județul Bistrița Năsăud. Victimele ar fi din Pojorâta.

Din impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism.

Conducătorul auto, un pasager de 41 de ani și o pasageră de 20 de ani, din judetul Suceava, și-au pierdut viața. Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Totodată, la fața locului au acționat mai multe echipaje din cadrul Seviciului Rutier, Poliției orașului Năsăud și Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ două ore.

În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii dirijează circulația.

Polițiștii bistrițeni fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite