Home Politică Candidații USR Suceava pentru funcția de prefect trebuie să își facă film...

Candidații USR Suceava pentru funcția de prefect trebuie să își facă film de prezentare

Candidații USR Suceava pentru funcția de prefect trebuie să își facă film de prezentare.

Președintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a anunțat că în urma negocierilor din coaliția de guvernare, funcția de prefect al județului Suceava va reveni USR.

Filiala județeană USR Suceava a demarat procedura internă de selecție pentru această funcție de mare răspundere. Astfel, candidații vor trebui să-și depună dosarul de candidatură către Comisia de Selecție, până cel târziu duminică 07 februarie, ora 23.59.

Dosarul candidaților va trebui să cuprindă următoarele: Scrisoare de intenție, în care candidatul își va prezenta modul în care va pune în practică politicile guvernamentale; CV în format Europass; Declarație pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea și Declarație pe proprie răspundere că nu are cazier;

Comisia de Selecție a dosarelor se va întruni în cursul săptămânii viitoare, pentru a alege, prin vot secret, o listă de trei nume. Lista va fi trimisa Biroului Național USR, care va începe intervievarea candidaților, cărora li se solicită și un film de prezentare de maximum 5 minute. Prefecții și subprefecții vor fi numiți începând cu data de 8 martie 2021.


Exit mobile version