duminică, octombrie 17, 2021
Acasă Politică Florin Cîţu, susținut de ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, alături de Gheorghe Flutur

Florin Cîţu, susținut de ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, alături de Gheorghe Flutur

Florin Cîţu, susținut de ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, alături de Gheorghe Flutur.

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, ministrul culturii Bogdan Gheorghiu, reprezintă la al doilea mandat interesele județului, în calitatea sa de deputat de Suceava în Parlamentul României.

Pentru alegerile interne ce vor avea loc cu prilejul Congresului Partidului Naţional Liberal, din luna septembrie a. c., deputatul sucevean a declarat că lucrul în echipă este o caracteristică a modului în care se implică toți cei care fac parte din PNL Suceava. Astfel, este un act firesc de a-i fi alături președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în demersul său de a-l susţine pe Florin Cîţu.

„De când sunt vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, am putut remarca o constantă a modului în care președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, lucrează împreună cu colegii noștri: doar în echipă. Așa că nu sunt multe de adăugat, ci doar că sunt alături cu hotărâre de Gheorghe Flutur, în demersul său de a-l susţine pe Florin Cîţu”, a declarat vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, ministrul Bogdan Gheorghiu.

Bogdan Gheroghiu este la al doilea mandat de deputat de Suceava și la cel de al doilea mandat de ministru al culturii. Printre proiectele de lege inițiate de el se află și cel care modifică şi completează Ordonanţa Guvernului nr. 21/2007. Acesta îndreaptă un vid legislativ de peste 14 ani, deoarece legislaţia în vigoare din domeniul artelor spectacolului nu cuprindea reglementări cu privire la posibilitatea obținerii statutului de importanță națională pentru instituţii de spectacole sau concerte, care nu sunt în subordinea Ministerului Culturii. Astfel, acum instituțiile culturale sau companiile de spectacole sucevene pot dobândi statut de importanță națională. Modificarea statutului aduce avantaje și pentru angajați care astfel vor putea beneficia de trecerea la o treaptă superioară de salarizare.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri