vineri, februarie 26, 2021
Acasă Politică Întâlnire PNL USR PLUS la Suceava

Întâlnire PNL USR PLUS la Suceava

Întâlnire PNL USR PLUS la Suceava.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu Ioan Balan, Ion Lungu și Angelica Fădor s-au întâlnit, în cursul zilei de joi, cu conducerea USR PLUS Suceava, reprezentată de Teodora Munteanu, George Mândruță, Radu Ciornei și Radu Rey.

La această primă discuție, Gheorghe Flutur a făcut o prezentare a programului de guvernare al administrației județene Suceava, programul votat cu un scor mare de cetățenii județului la alegerile locale de anul trecut.

“Am convenit să ne întâlnim periodic”, a declarat Flutur.

El a precizat că prima acțiune comună urmând a fi a parlamentarilor PNL și USR PLUS din Suceava, împreună cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și conducerea USR-PLUS Suceava. Aceștia vor avea o discuție privind bugetul pe 2021 cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drula, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea și ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. Tema principală este includerea în buget a construcției de autostrăzi care să lege județul Suceava de Capitală și Ardeal precum și a celorlalte lucrări de infrastructură importante pentru județul Suceava.

Totodată, Gheorghe Flutur a anunțat că mâine va avea loc o întâlnire a primarilor localităților prin care urmează să treacă autostrada A7 cu reprezentații CNAIR și ai celorlalte instituții implicate în construcția autostrăzii A7.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri