Home Politică Ioan Balan: “Am votat cu gândul la dezvoltare, la dezvoltarea Sucevei, a...

Ioan Balan: “Am votat cu gândul la dezvoltare, la dezvoltarea Sucevei, a municipiului și a județului, la dezvoltarea Bucovinei și la dezvoltarea României”

Ioan Balan: “Am votat cu gândul la dezvoltare, la dezvoltarea Sucevei, a municipiului și a județului, la dezvoltarea Bucovinei și la dezvoltarea României”.

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a votat, duminică dimineață, la secția de votare de la Colegiul Național de Artă Ciprian Porumbescu. Acesta a declarat că a votat pentru dezvoltarea județului Suceava și a României.

“Am votat cu gândul în primul rând la promisiunile făcute atât în campania electorală de la alegerile locale, cât și cele de acum, pentru că aceste promisiuni vor trebui descărcate în acești patru ani de muncă. Am votat cu gândul la dezvoltare, la dezvoltarea Sucevei, a municipiului și a județului, la dezvoltarea Bucovinei și la dezvoltarea României. Și am votat cu gândul la o echipă capabilă să facă ca aceste lucruri să se întâmple. Am votat gândindu-mă că tot ceea ce avem de făcut este să dezvoltăm Suceava și să nu ne plângem că nu avem resurse pentru lucrul acesta. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție vreo 85 de miliarde de euro. Banii aceștia vor trebui aduși și în Suceava, parte din ei, chiar în fiecare localitate din județul Suceava”, a declarat Ioan Balan.

Exit mobile version