Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan: „Le mulțumim sucevenilor pentru încrederea acordată”

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan: „Le mulțumim sucevenilor pentru încrederea acordată”.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, le-a mulțumit sucevenilor pentru votul acordat echipei PSD la alegerile parlamentare.

„În primul rând, le mulțumim sucevenilor pentru încrederea acordată. Votul lor ne onorează și ne responsabilizează în egală măsură. Mesajul electoratului a fost clar și pornim la drum cu gândul că trebuie să ne mobilizăm și să punem în aplicare cât mai repede soluțiile avute pentru problemele strigente care macină societatea românească, inclusiv pe suceveni. Ne referim aici la combaterea eficientă a epidemiei de Sars-CoV-2, la consolidarea sistemului sanitar, la deschiderea școlilor, la punerea în aplicare a legii pensiei, a legii alocațiilor și alte măsuri cuprinse în programul nostru de guvernare care ne vor ajuta să revenim cât mai repede la o viață normală.

În al doilea rând, îi asigurăm pe alegătorii județului nostru că indiferent de opțiunea politică avută, vor găsi în noi, parlamentarii PSD de Suceava, niște parteneri de dialog corecți, echilibrați, axați pe rezolvarea problemelor existente în județ. La fel ca și până acum, nu vom ține cont de culoarea politică atunci când vine vorba de a găsi soluții pentru localitățile sau oamenii județului Suceava. Avem suficientă maturitate politică cât să înțelegem că prioritar este județul Suceava, nu partidul din care provenim și că în Parlamentul României îi reprezentăm pe toți sucevenii, nu numai electoratul nostru.

Asta spre deosebire de președintele Klaus Iohannis, care în ciuda faptului că trebuie să fie președintele tuturor românilor, alege să fie mai departe președintele PNL-ului și refuză să respecte Constituția, susținând mai departe că premierul trebuie dat de acest partid, deși PSD-ul a câștigat alegerile în mod clar. Prin asta încalcă conștient statul de drept, iar UE a avertizat că nu va acorda bani europeni statelor care fac acest lucru. Datorită acestui președinte iresponsabil, ne vom lua adio de la cele 80 de miliarde de euro care ne reveneau.

În ciuda acestui ultim aspect prezentat, vă mulțumim tuturor și ne angajăm să vă reprezentăm cu demnitate, responsabilitate și eficiență”, a transmis Ioan Stan.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră