miercuri, ianuarie 19, 2022
2.9 C
Suceava
AcasăEveniment25 de elevi de la Colegiul "Vasile Lovinescu" Fălticeni au făcut joi...

25 de elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni au făcut joi prima doză de vaccin anti-COVID

- Advertisement -

25 de elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni au făcut joi prima doză de vaccin anti-COVID

Caravana vaccinării a ajuns în cursul zilei de joi la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni.

25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de patru profesori și doi angajați din rândul personalului nedidactic.

„În perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare”, a declarat Grigore Bocani, inspector școlar general.

Prezent la activitate, inspectorul școlar general adjunct, prof. Nicolae Ciprian Anton, a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare.

„Felicit elevii, dar în același timp mulțumesc și părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”, a transmis Nicolae Ciprian Anton.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: