325 de pacienți non-COVID internați în Spitalul Județean Suceava

AcasăEveniment325 de pacienți non-COVID internați în Spitalul Județean Suceava

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava joi dimineață se aflau internați un număr de 440 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 325 pacienți non-Covid, iar în secția ATI erau internați un număr de zece pacienți, din care doi ventilați.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 11 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 19 de persoane.

Joi dimineață, în Spitalul Municipal Rădăuți erau internați un număr de 40 de pacienți Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, joi dimineață, se aflau în autoizolare la domiciliu 3136 de persoane și în carantină instituționalizată alte opt. 30117 de persoane au ieșit din autoizolare și 3111 din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmite de DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3437 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

In cursul zilei de miercuri, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 2362 de persoane și 21 de societăți comerciale. Astfel au fost aplicate nouă sancțiuni contraventionale în valoare de 13.000 lei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite