36 de permise de conducere suspendate de polițiștii suceveni în doar trei zile

Stire din :

În doar trei zile polițiștii suceveni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 144.000 de lei.

În perioada 16-18 decembrie, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 104.000 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 26 permise de conducere și opt certificate de înmatriculare

În perioada 16-18 decembrie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost efectuate 350 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 82 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 140.000 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării zece permise de conducere, șase certificate de înmatriculare și au constatat șapte infracțiuni la regimul rutier.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :