5 persoane din Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Moldovița și Coșna amendate cu 10.000 lei fiecare pentru că nu au respectat măsura autoizolării

AcasăEveniment5 persoane din Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Moldovița și Coșna ...

Direcția de Sănătate Publică (DSP ) Suceava a informat că cinci persoane din județul Suceava au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare pentru că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu.. Este vorba despre două persoane din Fălticeni și câte una din Câmpulung Moldovenesc, Moldovița și Coșna.

Totodată, DSP Suceava informează că în județul Suceava sunt confirmate patru cazuri cu coronavirus și șapte persoane sunt internate în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava cu suspiciune de coronavirus.

Luni dimineață, la nivelul județului Suceava 606 persoane sunt în autoizolare la domiciliu, fără simptomatologie specifică. Este vorba 331 de persoane care au călătorit în zonele de risc și
275 membri de familie (aparținători). 31 de persoane au ieșit din autoizolare (total persoane iesite din autoizolare 538).

În momentul de față 132 de persoane se află în carantină în spațiile special amenajate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite