52 de localități din județ nu au niciun caz de Covid în evoluție. Alte 25 au câte un caz

AcasăEveniment52 de localități din județ nu au niciun caz de Covid în...

52 din cele 114 localități din județul Suceava nu au niciun caz de Covid 19 în evoluție. Alte 25 de localități înregistrează câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, șase au sub zece cazuri în evoluție, iar cinci au peste zece cazuri în evoluție.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, marți dimineață, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3772 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 523 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 125 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 139 pacienți sunt în zona tampon și 259 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 125 pacienți diagnosticați Covid- 19, 90 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 27 forme ușoare, iar 8 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 56 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Până în momentul de față 31.995 de suceveni s-au testat pentru Covid 19, în ultimele 24 de ore fiind testate 240 de persoane.

„Instituția Prefectului Județul Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală”, a transmis Prefectura Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite