61 de localități din județul Suceava nu înregistrează nici un caz de Covid 19

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 61 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție iar cinci unități administrativ teritoriale au peste zece cazuri în evoluție, a informat Prefectura Suceava.

Miercuri dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se aflau în autoizolare la domiciliu 3132 de persoane și în carantină instituționalizată 8 persoane. 29921 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3111 din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmite de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3418 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 7 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 475 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 360 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, nefiind niciunul ventilat.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 56 de pacienți Covid- 19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei marți, polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 2274 persoane și 28 de societăți comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 9500 lei.

„Vă rugăm să fiți în continuare vigilenți în aplicarea măsurilor de prevenire și să țineți cont, așa cum ați făcut și până acum, de recomandările specialiștilor privind protecția personală împotriva COVID-19.Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20”, a transmis Prefectura Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră