62 de localități din județul Suceava nu înregistrează niciun caz de COVID 19. Alte 26 au câte un caz în evoluție

AcasăEveniment62 de localități din județul Suceava nu înregistrează niciun caz de COVID...

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 62 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 26 au câte un caz în evoluție, 19 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție iar 4 au peste zece cazuri în evoluție.

Joi dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3619 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate patru persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate zece persoane vindecate.

Din totalul celor 544 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 105 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 124 pacienți sunt în zona tampon și 315 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 105 pacienți diagnosticați Covid- 19, 67 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 26 forme ușoare, iar 12 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI. Din cei 12 pacienți aflați în secția ATI șase sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.Datele înscrise în prezentul comunicat sunt preluate din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite