spot_img

7000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși, după ce polițiștii de frontieră au tras două focuri de armă FOTO

AcasăEveniment7000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși, după ce polițiștii de...

7000 de pachete cu țigări, în valoare de peste 80.000 de lei, abandonate de cărăuși, după ce polițiștii de frontieră au tras două focuri de armă.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, marți după-amiază, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Brodina, patru persoane care transportau către interiorul țării, în spate, colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Brodina.

Pentru reținerea persoanelor în cauză, oamenii legii au tras două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, conform prevederilor legale, însă acestea nu s-au oprit, fugind în direcții diferite.

La fața locului au fost descoperite patru colete voluminoase care conțineau țigări.

Drept urmare, coletele cu țigări au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 80.700 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate toate măsurile legale ce se impun.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img