A accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei, la Frasin

AcasăEvenimentA accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit...

A accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei, la Frasin

La data de 27 mai, în jurul orei 21.50, Poliția Orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 17 se afla o persoană căzută, care nu prezintă semne vitale.

Echipajul de serviciu deplasat un regim de urgență la fața locului a identificat pe o femeie de 72 de ani, decedată, cadavrul fiind poziționat pe partea carosabilă, în apropierea unei treceri pentru pietoni, având urme vizibile de leziuni specifice unui eveniment rutier.

În zonă au fost direcționate imediat toate forțele disponibile, la scurt timp, pe o stradă laterală fiind identificat și un autoturism, prezentând avarii specifice unui accident rutier.

În vehicul și în preajma acestuia nu a fost identificată nicio persoană.

A fost constituită o echipă operativă complexă, cu participarea lucrătorilor rutieri din cadrul Poliției Orașului Frasin și Poliției Orașului Gura Humorului, reușindu-se stabilirea dinamicii infracționale și a identității șoferului implicat, respectiv un bărbat de 33 de ani din localitatea Plutonița, oraș Frasin.

Polițiștii au stabilit că, bărbatul de 33 de ani a condus autoturismul, în localitatea Frasin, având direcția de deplasare Frasin către Vama, la trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare, a surprins și accidentat-o pe femeia în vârstă de 72 de ani, pieton, care s-a angajat în traversare.

Ulterior șoferul a părăsit locul faptei. Acesta a fost localizat, preluat în custodie și testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative, ulterior, la unitatea medicală fiid prelevate și probe biologice.

Bărbatul este posesor de permis de conducere valabil.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând ca după completarea probatoriului să fie dispuse și măsuri procesuale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite