A comandat un telefon și a primit o bucată de lemn

A comandat un telefon și a primit o bucată de lemn

La data de 30 noiembrie, ora 12.00, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați direct de către o femeie de 48 de ani cu privire la faptul că a comandat un telefon mobil de la o persoană care postase un anunț pe aplicație de vânzări, iar la momentul primirii coletului aceasta a constatat că în interiorul acestuia se aflau două huse și o bucată de lemn, în locul telefonului comandat.


Din verificările efectuate a rezultat că la data de 23 noiembrie, ca urmare a vizualizării anunțului postat de un utilizator pe o platformă de anunțuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei.


La data de 29 noiembrie, în timp ce femeia se afla la locuința de domiciliu din sat Brașca, com. Ilișești, a fost contactată de un angajat de la ghișeul unității poștale din Ilișești pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu și desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse și o bucată de lemn și nu telefonul pe care l-a comandat.


Femia a încercat discute prin intermediul aplicației de vânzări cu bărbatul care postate anunțul pentru a cere explicații, însă nu a primit niciun răspuns, ulterior acesta ștergând și contul.


Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră