A tăiat cu toporul toate cablurile de pe palier, supărat că avea semnal slab la internet

A tăiat cu toporul toate cablurile de pe palier, supărat că avea semnal slab la internet

La data de 20 februarie, în jurul orei 11.00, o femeie a apelat SNUAU 112 și a sesizat că vecinul ei, un bărbat în vârstă de 43 ani, a ieșit pe casa scării și cu un topor a distrus mai multe cabluri situate la etajul întâi al clădirii aflată în municipiul Suceava. Cablurile respective asigurau alimentarea cu energie electrică, semnal intrenet și televiziune pentru apartamentele de pe palierul respectiv.

Din verificările efectuate la fața locului a rezultat că, la data de 20 februarie, în jurul orei 11.00, bărbatul a ieșit din apartamentul său, având în mână un topor și a distus mai multe cabluri aflate pe palier, fiind nemulțumit de semnalul slab al furnizorului de internet.

Întrucât, la momentul intervenției, individul manifesta un comportament deviant și s-a refugiat în apartamentul său, pentru scoaterea acestuia din imobil au intervenit trei echipaje de poliție.

Oamenii legii au intrat cu forța în apartamentul acestuia, reușind extragerea si încătușarea persoanei recalcitrante și ulterior tranportul către UPU Suceava de unde a fost transferată și internată pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră