Accident cu două victime, după ce o șoferiță a intrat cu viteză într-o curbă

Două persoane au fost rănite după ce o șoferiță a intrat cu viteză într-o curbă. Accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localității Păltinoasa, luni după-amiază.

O tânără de 25 ani, din comuna Berchişeşti, în timp ce conducea autoturismul Opel Vectra,  a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare din cauza neadaptării vitezei la condiţii de drum în curbă cu carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul VW Golf, care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de un tânăr de 26 ani, din comuna Frătăuţii Vechi.

În urma impactului autoturismul VW a fost proiectat în parapetul metalic de pe marginea drumului şi s-a  rotit în jurul axei proprii şi a acroşat de asemenea parapetul metalic .

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto de 25 de ani şi a unei femei de 27 de ani pasageră în autoturismul condus de femeia de 25 de ani, care au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră