Accident cu două victime la Arbore. O mașină s-a răsturnat FOTO

AcasăEvenimentAccident cu două victime la Arbore. O mașină s-a răsturnat FOTO

Două persoane au fost rănite într-un grav accident rutier produs duminică dimineață pe raza localității Arbore. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp.

În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje SAJ .

Victima încarcerată a fost extrasă de către pompieri și predată echipajelor medicale. Ambele victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 21 ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea autoturismul VW Golf, pe DN 2K, în afara localității Arbore, având direcția de deplasare dinspre comuna Arbore spre comuna Iaslovăț, ajungând pe un sector de drum în curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a intrat în șanțul din apropierea părții carosabile și apoi pe un teren agricol, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul auto și pasagerul ce ocupa locul din dreapta față, un tânăr de 27 ani, din comuna Iaslovăț, au suferit leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate totodată probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice ”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite