Accident cu două victime la Ipotești. Un autoturism s-a răsturnat pe cupolă VIDEO

Accident cu două victime pe raza localității Ipotești, duminică dimineață.

https://www.facebook.com/watch/?v=2839716792915175

Un autoturism s-a răsturnat pe cupolă pe marginea drumului. În urma accidentului două persoane au rămas încarcerate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

După ce au fost extrase din mașină, cele două victime (bărbați), una – conștientă și cooperantă, cea de-a doua – inconștientă, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Autoturismul marca Volkswagen Golf în timp ce a fost condus pe D.J. 208A/str. Mihai Viteazul din loc. Ipotești, dinspre municipiul Suceava, după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanţi ai autoturismului Volkswagen Golf, doi tineri de 21 și respectiv 25 de ani, din comunele Udești și Bosanci, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Deoarece nu s-a putut stabili cu certitudine care dintre cei doi ocupanţi este conducătorul autoturismului, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani, rezultatul fiind 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celuilalt tânăr i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se stabili care dintre cele două persoane a condus autoturismul.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră