Home Eveniment Accident de muncă la o fabrică de pâine. O angajată și-a prins...

Accident de muncă la o fabrică de pâine. O angajată și-a prins brațul într-un dospitor de pâine

Accident de muncă la o fabrică de pâine. O angajată și-a prins brațul într-un dospitor de pâine

Din cercetări s-a stabilit că luni, în jurul orei 18.00, o femeie în vârstă de 53 ani, din comuna Udești, a intrat de serviciu conform fișei postului în incinta fabricii de pâine, din Suceava, trebuind să desfășoare activități specifice la dospitorul multietaj cu încărcare automată, situat pe linia întâi de producție.

În jurul orei 22:00, angajații au auzit țipete puternice venite din zona dospitorului și imediat au observat că femeia și-a prins brațul drept între rola aferentă compartimentului doi de transport al produselor de panificație și tava de încărcare, sesizând imediat prin SNUAU 112 ambulanța.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD care a reușit să scoată brațul victimei care se afla încastrat în angrenajele mecanice și ulterior să o transporte la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ca și diagnostic prezumtiv, femeia prezintă fractură deschisă produsă prin strivire în zona brațului drept, rămâne internată sub supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

Exit mobile version