Accident grav în municipiul Rădăuți. Trei persoane rănite din care una încarcerată FOTO

AcasăEvenimentAccident grav în municipiul Rădăuți. Trei persoane rănite din care una încarcerată...

Trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Accidentul a avut loc în municipiul Rădăuți, duminică seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Victimele (toate din autoturismul grena), conştiente şi cooperante, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Rădăuţi.

Vorbim de un tânăr de 26 de ani (care a fost încarcerat) şi două tinere, ambele în vârstă de 22 de ani. Şoferul celuilalt autoturism implicat în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Dornești, conducea autoturismul marca Volvo (Marea Britanie) pe DJ 178 C dinspre comuna Frătăuții – Vechi spre municipiul Rădăuți. Ajungând la intersecția cu strada Tolocii din municipiul Rădăuți, acesta s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu, pe pod și fără a se asigura corespunzător din sensul opus, astfel că a acroșat frontal autoturismul marca Dacia Sandero condus regulamentar de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 23 de ani a două tinere de 21 și respectiv de 22 de ani, pasagere în autoturismul Dacia Sandero.

Tânărul de 27 de ani din Dornești a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite