Accident grav pe raza comunei Ciocănești. Un șofer a rămas încarcerat VIDEO

AcasăEvenimentAccident grav pe raza comunei Ciocănești. Un șofer a rămas încarcerat VIDEO

Accident rutier grav pe raza comunei Ciocănești, după ce un autoturism și un autotren s-au izbit violent, vineri seară.

În urma impactului foarte puternic, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Vatra Dornei cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanța SMURD.

Șoferul încarcerat a fost extras și preluat de către un echipaj SAJ. După stabilizare, bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost transportat la CPU Vatra Dornei. Acesta era conștient și cooperant.

Up date: Bărbatul de 52 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DN 18, pe raza comunei Ciocănești, din direcția Vatra Dornei către Cârlibaba, după o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu autoutilitara marca MAN condusă regulamentar de un bărbat de 45 ani, din comuna Adâncata.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Din cauza stării de sănătate, bărbatul de 52 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar nu prezenta halenă alcoolică și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite