Accident în lanț între localitățile Grănicești și Bălcăuți. Au fost implicate patru autoturisme VIDEO

AcasăEvenimentAccident în lanț între localitățile Grănicești și Bălcăuți. Au fost implicate patru...

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc între localitățile Grănicești și Bălcăuți, luni dimineață.

În urma evenimentului rutier două persoane au fost rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

O tânără în vârstă de 21 de ani, din localitatea Grănicești, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe DN 2, s-a angajat în depășirea autoturismului Opel Zafira. Din sens opus se apropiau două autoturisme, respectiv VW Passat și un VW Tiguan.

În momentul în care șoferița nu terminase manevra de depășire, a intenționat să reintre pe banda sa, moment în care a acroșat autoturismul depășit, al cărui conducător a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul autoturismului VW Passat a văzut manevra imprudentă, a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul și în aceste condiții autoturismul Opel Astra a lovit frontal autoturismul VW Tiguan.

În urma acestui eveniment, toate cele patru mașini implicate au fost avariate și șoferița în vârstă de 21 de ani și un bărbat de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, șoferul VW Tiguan, a fost transportat la UPU Suceava fiind diagnosticat cu „contuzie cervicală, plaga genunchi stâng”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite